AliExpress magyar nyelven, magyar honlapról, biztonságosan

AliExpress rendelés Kínából magyarul?

Mit szólnál egy magyar nyelvű AliExpress webáruházhoz, melynek megvan az összes előnye ár szempontjából, ám működtetése magyar földről történik? Az AjándékSziget éppen ezt tűzte ki célul. Mégha beállítod is űgy a tallózódat, hogy lefordítson minden szöveget magyarra, a dolgok még ekkor sem lesznek tökéletesek. A fordítóprogram elég sok kívánnivalót hagy maga után, és egyébként is, mi történik akkor, ha egy angolul alig beszélő kínaival kell a meg nem érkezett csomagodról társalogni, vagy bármi más probléma miatt az AliExpressen reklamációt kell tenned? Az AjándékSziget munkatársai magyarok és teljes mértékben átvállalják az ilyesfajta üzenetváltásokat. A termékek magyar leírással jelennek meg áruházunkban. Nyilvánvalóan nem tudunk több millió terméket néhány nap alatt megjelentetni webáruházunkban. Ha olyan termékre van szükséged, amely jelenleg nem elérhető, csupán egy üzenetet kell, hogy küldj nekünk, és mi azonnal megkeressük és elérhetővé tesszük az általad kívánt terméket. (Ha az létezik.)

Megbízható az AliExpress?

Fogalmazzunk úgy, hogy a használata nem veszélytelen, ám rengeteg biztonsági jellemző szolgál a visszaélések megelőzésére. Az AjándékSziget csapata ismeri és használja ezeket a jellemzőket, és teljeskörű garanciát vállal rendelésedért. Abban az esetben, ha a küldeményed elveszne, visszatérítjük a pénzedet. Biztonságodat nagyban növeli az is, hogy bankkártyainformációdat nem kell kiadnod egy kínai oldalnak. Fizetés a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt, magyarországi székhelyű Barionon keresztül történik, az AjándékSziget pedig saját bankkartyájával adja le rendelésedet. A tranzakció során az AjándékSziget nem kapja meg bankkártyád adatait, csupán a fizetett összeg kerül hozzánk átutalásra a bariontól.

AliExpress szállítási idő

Sajnos a szállítási időt mi sem tudjuk lecsökkenteni, az alacsony árat csak így tudjuk biztosítani. Ezen időtartam 2 és 6 hét között változhat. Kérjük olvasd el a csomagok nyomonkövetésével kapcsolatos tudnivalókat.

AliExpress vám-szabályok

“A Vám és ÁFA külföldről rendelt termékekre” című cikk már magába foglalja az Aliexpress vám-kötelezettségeket. Legtöbb termékünk abba a sávba esik, amelyben még nem kell vámot, illetve ÁFÁ-t fizetni, ám ez nem igaz az összes termékünkre.

Alacsony árak

Kínában a termékek árai sokkal alacsonyabbak, mint Magyarországon. Ehhez hozzájön az is, hogy Kínából a postaköltség is az ottani árakhoz van viszonyítva. Nagyon sok esetben a termék ingyenesen kerül postázásra. Még abban az esetben is, amikor a postázás nem ingyenes, olcsóbb, mintha Magyarországon adnál fel egy küldeményt. Ebből kifolyólag a termékek Kínából kerülnek postázásra, Magyrországról nem áll módunkban termékeket küldeni.  

Aliexpress akciós ármanipuláció

Sajnos ez létezik, itt van egy ismertető arról, hogy hogyan működik:

“Az elmúlt egy-két hónapban nagyon sok terméket követtem, legalább három tucatot a bevásárlókosaramban (nem egyszerre vásárolok, csak amikor szükségem van rá, vagy amikor extra pénzem van, egyébként csak hagyom a termékeket a kosarámban ülni). A november 11-i akciózás után azt vettem észre, hogy több mint kétszeresére nőtt a bevásárlókosaramban lévő termékek értéke. Az árakat szó szerint felnyomták a kosárban, majd meghirdették a “11/11” értékesítést, és az ár pontosan ugyanolyan lett, mint korábban volt. Egyes esetekben valamivel drágább (???). És  ez mindenre igaz volt; a rohadt 2 dolláros karszalagoktól a lakatokig, ingek, cipőfűző és borotvapengék is.

Tudom, hogy ez a taktika meglehetősen gyakori az online kereskedők körében, de ez soha nem látható nyilvánvalóan, általában csak néhány termékről van szó, és általában nem emelik fel az árat. A legtöbb vállalat nem annyira hülye, hogy egyszerre minden egyes tétel árát megemelje, mert azok az emberek, akik rendszeresen vásárolnak, azonnal észre fogják venni.

Kína hírhedt abban, hogy megpróbálja másolni a nyugati taktikákat, és rettenetesen (nevetve) rosszul csinálja. “

Peter

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre. Bezárás