Legjobb memóriakártya Samsung Galaxy J3-J5, S8-S9

SanDisk Extreme Pro 32-64 GB

A 64 GB, a 128 GB és a 256 GB tárolására szolgáló opciókkal a Samsung Galaxy S9 sok mindenre elég lehet. Ha azonban megvásároltad a telefont, és rájöttél, hogy több helyre van szüksége, az S9 micro SD-kártyahelye bármikor megkönnyíti a tárhely növelését. Rengeteg microSD-kártya közül választhatsz, de kétségtelenül az alábbiak a beszerezhető legjobbak.

SanDisk 16 GB

Legjobb és olcsó: Sandisk 16 GB

Még az alapvető 64 GB-os Galaxy S9 rengeteg helyet kínál a dobozból, így ha csak egy kicsit több mozgási helyre van szüksége, a 32 GB-os tényleg nagyon kedvező árú lehetőség.

 

SanDisk Extreme 32-64 GB

Tartós és gyors: SanDisk Extreme 64 GB

A telefon tárolása megduplázódik a 64 GB-os SanDisk Extreme készülékkel, amely ideális kártya nagy felbontású videó rögzítéséhez nagy adatátviteli sebességgel.

SanDisk Extreme Pro 32-64 GB

Legjobb választás: SanDisk 128 GB

A Samsung Evo Plus a legtöbb ember számára a legjobb megoldás. A 128 GB-os kártya 100 MB / s olvasási sebességet és 90 MB / s írási sebességet nyújt nagy érték mellett.

Válaszd a számodra megfelelő kártyát

A microSD-kártyáknál a használat és a szokások a legfontosabb tényezők annak eldöntésében, hogy melyik a legmegfelelőbb. Bár ez természetesen nem vonatkozik mindenkire, úgy gondoljuk, hogy a SanDisk 64 GB a legtöbb ember számára a legjobb választás. Az S9 beépített 64 GB-ja mellett ez 192 GB-os kombinált tárolási lehetőséget biztosít. Ennek elegendő helynek kell lennie minden alkalmazásának, játékának, fényképének és filmjének.

Ugyanakkor ne vásárolj több tárhelyet, mint amennyire valóban szükséged van. Ha csak egy kicsit több helyre van szükséged, és a lehető legkevesebbet akarsz költeni, akkor vásárolj SanDisk 16 GB kártyát. Ez egy szép tárolási lendületet ad, és csak pár ezer forintba kerül.

Ha sok tárolóra lenne szüksége, valójában azt javasoljuk, hogy a SanDisk/Samsung 256GB GB-os opciót válaszd. A Samsung kártyája összesen 320 GB tárhelyet biztosít, figyelembe véve a Galaxy S9 alaptárolóját, és még sok helyi fájllal rendelkező emberek számára sem tudjuk elképzelni, hogy ezt hamarosan teljesen kitölti.

Peter

%d bloggers like this: